Αναζήτηση

Validating credentials, please wait...

Δέκτες

Προηγμένη τεχνολογία δεκτών λήψης σημάτων συναγερμού

Personal Security

Το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Personal Security υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας (Ademco Contact ID, SIA, FBI κλπ). Το κέντρο είναι συμβατό με λήψη εικόνας από όλα τα DVR που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για ταυτόχρονη καταγραφή και αποθήκευση ενός συμβάντος στους servers της εταιρίας. Για τη λήψη των σημάτων λειτουργούν δέκτες τηλεφωνικοί καθώς και IP/GPRS.

Στο computer room της εταιρείας φιλοξενούνται 12 τηλεφωνικοί δέκτες, ενώ για τη δυνατότητα λήψης και επεξεργασίας σημάτων IP/GPRS, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει δέκτες Paradox, Satel, Global M2M, Trikdis, ArtionSigma, Caddx, DSC, Crow – IAAP & Crow Runner 864, Jablotron, Inim, Vision, Ksenia, Resolution, AMC, Vesta και AJAX οι οποίοι υποστηρίζουν fail-over καθώς είναι όλοι διπλοί σύμφωνα με τη φιλοσοφία λειτουργίας όλου του κεντρικού σταθμού τόσο σε επίπεδο servers – workstations, όσο και σε επίπεδο δικτυακού εξοπλισμού (switches – routers – firewalls).

Σημαντική είναι επίσης και η λειτουργία των δεκτών του συστήματος Dual – Path, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση τραπεζικών οργανισμών.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES