Αναζήτηση

Validating credentials, please wait...

Αρχική

Οι υπηρεσίες μας

Άμεση Επέμβαση – Περιπολία

Άμεση Επέμβαση – Περιπολία

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης Περιπολίας

Η PERSONAL SECURITY προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με ειδική άδεια Security από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων patrol τα οποία σε  συνδυασμό με την 24ωρη εποπτεία του συστήματος συναγερμού ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά το επίπεδο ασφάλειας του συνδρομητή.

Η υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης παρέχεται με ασυρματοφόρα επανδρωμένα από ειδικό προσωπικό οχήματα, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί εντός νομού Αττικής. Μετά από τη λήψη σήματος συναγερμού (βλέπε Κέντρο Λήψεως Σημάτων), ο χειριστής του Κέντρου ενημερώνει μέσω ασυρμάτου τον οδηγό του οχήματος που βρίσκεται πλησιέστερα στο προστατευόμενο χώρο προκειμένου να μεταβεί εκεί, καθώς καί την Άμεση Δράση (100). Εν συνεχεία, μετά την άφιξη του οχήματος, διεξάγεται περιμετρικός έλεγχος του χώρου και ενημερώνεται το Κέντρο και η Άμεση Δράση για τυγχόν ίχνη παραβίασης.

Η υπηρεσία Περιπολίας εμπεριέχει την υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης και περιλαμβάνει επιπλέον τον προληπτικό έλεγχο του προστατευόμενου χώρου τουλάχιστον μία φορά εντός της περιόδου  από τις 22:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί. Το όχημα ενημερώνει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων σε περίπτωση που διαπιστώσει πρόβλημα στον προστατευόμενο χώρο.

Περιπολία σημαίνει αποτροπή από κακόβουλη ενέργεια αλλά και γενικότερα έλεγχος και ενημέρωση.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES